3 Drømmekøb for 2015

Saturday Morning & Sunday Evening

PicMonkey Collage(14)

I lørdags fandt jeg den fine marmorplade i en genbrugsbutik til en flad 10’er. Den er så fin og passer perfekt sammen med min lille kaktus og den flotteste lille vase, jeg købte for et års tid siden i No. 4 som er en interiørbutik i Århus C, som sælger de skønneste håndlavede ting af både keramik, porcelæn og diverse andre ting. Den minder mig en lille smule om Star Wars, så min indre geek er heldigvis også glad. ;o)

I aftes har jeg brugt min tid sammen med The Tempest fra William Shakespeare (ugh!) og et lille glas vin (yay!), så nu føler jeg mig rimelig klar til en travl mandag. Den hører I meget mere om i morgen.


Saturday I found this neat lille plate in a thrift shop which suits my cactus and vase perfectly. Tonight. I’ve used my time reading The Tempest by William Shakespeare (ugh!) and a single glass of wine (yay!).

So, now I am more ready for a busy monday, which you’ll hear more about tomorrow night.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Drømmekøb for 2015