Coat Rack

Sa-tuuurrr-day!

Spring is just around the corner and where I am there are a lot of sun and warmth right now. Which, naturally, meant I had to have some of it inside my home, so look at those pretty flowers I bought! They brighten up my room insanely.

//

Forår er lige rundt om hjørnet og jeg ved ikke med jer, men hvor jeg er her i Smilets By skinner solen og på min super spændende vej til Føtex fandt jeg de her smukke blomster – i Føtex, ikke på min gåtur.

Har I også hapset foråret indenfor mens I venter på mere sol og varme? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coat Rack