Night & Day

Cactus & Sushi

IMG_0651

Endnu en lille uge er fløjet af sted uden skyggen af et indlæg. Men min grund er god denne gang! – jeg fejrede min fødselsdag i sidste uge sammen med min familie og har derudover arbejdet … og arbejdet lidt mere.

Vi (familien og jeg) var på hotelophold i Vejle i Torvehallerne i en tre dage, hvilket var helt exceptionelt. Det var et super centralt hotel og en hyggelig morgenbuffet. Derudover grænsede den lige op til Bar’Sushi, hvor vi spiste aftensmad på min fødselsdag den 29. juli. Hold nu op og hold på hat og briller! Det var nok det bedste sushi jeg nogensinde jeg spist. Jeg delte deres Vennemenu med min mor … min mund løber stadig i vand bare ved tanken om det. Hvis I nogensinde er i en by, hvor de har en Bar’Sushi, gør jer selv den tjeneste og spis der. I vil ikke fortryde det.

Jeg fik desværre ikke snappet nogle billeder af det, så i stedet vil jeg vise mine tre små, fine kaktusser frem. Jeg er (lidt sent) hoppet med på kaktusbølgen, og kan nu godt forstå folk der holder dem. Jeg har allerede kig på tre nye, jeg må investere i. ;o)


I’ve been gone for a little week, but what a splendid week it has been! I’ve eaten the best sushi in existence on my birthday and bought three little cactusses from IKEA. I’ve already gotten my eye on 3 new ones in a larger format. ;o)

Hope you have all been well!

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Night & Day