Adidas Sneakz

Notre Dame Nyheder

NTN

#1 here // #2 here // #3 here // #4 here

Hvis I ikke allerede kender til Notre Dame som er placeret i København (nærmere bestemt Nørregade 7), så bør I kun snarest stifte bekendtskab med butikken. :o)

Den har altid en masse spændende interiør og diverse andre ting; jeg kommer i hvert fald sjældent tomhændet derfra, når jeg er i København i ny og næ. Sidst jeg var der, købte jeg to fine farvede kurve, og to metalæsker med vintage Coca-Cola motiver på. Lige nu er det hele brugt i mit syhjørne i min lillebitte lejlighed, men det kan være det ændrer sig (men det gør det nok ikke, ha ha).

Om ikke andet er jeg lige nu helt forelsket i de fire ting vist øverst. Den grå betonkrukke ville passe perfekt til de kaktusser, jeg har planer om at investere i snarest muligt; og uret er jo bare lidt lækkert!

//

Notre Dame in Copenhagen is one of my favourite interior shops. It always has something exciting and I rarely leave it empty-handed. Last time I was there, I bought two boxes with vintage Coca-Cola motives on it and two other coloured boxes. Right now, I am in absolute love with the wall clock above, though.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Sneakz