Greyish Sweater for Greyish Weather

3 Drømmekøb for 2015

PicMonkey Collage(11)#1: Overalls

De gode, gamle pre-00’erne er tilbage, og jeg håber glædeligt med på overalls-trenden – hvad end den stadig er kørende, eller ved at gå af mode, er jeg stadig latterligt vild med dem og måden man kan style dem på. De kan bruges hele året, hvilket gør dem ekstra fede og så er alt i denim jo generelt bare godt. ;o)


I really want to own a pair of overalls, which can be used all year round.

Images from: Happily Grey, Steffy’s Pros and Cons, and Twenties Girl Style

PicMonkey Collage(12)#2: Læderjakke

Jeg har lidt lyst til at sige naturligvis her, da jeg naturligvis drømmer om den gode, klassiske læderjakke som du kan bære til alt og giver et hvert outfit det ekstra kant og raw look, som vi allesammen elsker. Den er et key-item og går igen sæson efter sæson, så det er helt klart noget, som er en investering værd. Nu handler det bare om at finde den korrekte.


The leather jacket is a constant key item in the wardrobe season after season, and has gone on to be a classic item. Now it’s all about finding the right one.

Images from Nordstrom, My Neon Rock, and Missy Sue

PicMonkey Collage(13)#3: Denim Jacket

Åha. Jeg fandt på et tidspunkt den skønneste denimjakke i en genbrug som bare sad P-E-R-F-E-K-T og jeg var klar til at smide de 40 kr (så vildt dyrt, hva?!) efter den, da jeg lagde mærke til indtørret rød maling på ærmet. Og det er desværre noget, som bare slet ikke kan komme af, så jeg måtte pænt hænge den tilbage på sin bøjle. Så nu gennemroder jeg enhver genbrug for den perfekte denimjakke, som bare sidder som den skal.

Har I nogle must have items, som I render rundt og sukker efter, nu hvor 2015 er ved at gå i sin sidste fase?


At some point I found the most perfect denim jacket in a secondhand store, but unfortunately it had dried red painting on one sleeve and I had to hang it back. So now, I am looking for one at every secondhand store I visit.

Images from The Every Girl, Nylon Pinksy, and Phen Holy

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greyish Sweater for Greyish Weather