Beauty Deals

To Watch 2015

PicMonkey Collage(4)Images from Kino

Jeg ved jeg mest skriver om fashion og interior, men dette er også mit kærlighedsbarn.

Jeg elsker film! Hvis jeg ikke læste Engelsk på universitetet var jeg nok endt ud i Medievidenskab. Gennem mine 3 år i gymnasiet havde jeg endda et mediefag, som jeg virkelig endte med at blive vild med. Kærligheden til sprog og dets egenskaber vandt dog ud i sidste ende, men jeg har aldrig givet helt slip. 😉

Derfor er 2015 et superb år for mig. Der er så vildt mange film jeg gerne vil se, så her får I da et lille udsnit af dem. Måske er der også nogen på din liste – eller nogen der kan komme!

//

I know I mostly write about fashion & interiors, but I also love movies. If I didn’t study English at the university, I would probably study movies – however, love of language won out in the end. That doesn’t mean I completely let go of my love for movies and 2015 is stock full of movies I wish to see. What are you looking forward to?

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Deals