Chicken Take-Away | Anmeldelse

Check the Date

PicMonkey Collage(4)

ASOS | buy here

Jeg har tilbragt de sidste par dage med familien (og smutter sgu af sted igen på torsdag!), så derfor har der været en smule stille her på bloggen. Jeg har fået købt SÅ meget ind i genbrugsbutikker af fantastiske ting, som jeg slet ikke kan vente med at vise jer. Efterårsgarderoben er i hvert fald ved at være på plads. ;o)

Men men men … nu er det nye semester ved at starte for alle os universitetsstuderende og det nye år/modul for andre uddannelser – og det betyder, at vi lige pludselig skal holde mere styr på tiden og datoerne end førhen. Derfor har jeg investeret i den fine kalender ovenover fra ASOS, som kommer i løbet af næste uge, så I virkelig kan få et kig ind i den. For mig, er en af de ting, som får mig til at se frem til timerne og læsemængden, at det grej jeg omgiver mig med, giver mig ro i sindet og gør mig glad i låget!

Glæder I jer til september? Og begynder I på nogle nye uddannelser? :o)


I’ve been visiting my family the last couple of days and have bought some amazing pieces in the local secondhand shops, which I cannot wait to show you all!

Buuuut … unfortunately, summer is slowly lacking towards the end and our respective educations are starting up again. For this, you definitely need something pretty around you to make you get through those hideous days and readings. I’ve just ordered the above calender to make sure, I have my days and times secured away in a pretty binder.

Are you guys starting any new educations?

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chicken Take-Away | Anmeldelse