New Monday, New Start

Sweater Weather

PicMonkey Collage(9)#1: Trap / #2: Chic / #3: Feminist / #4: Donut

Jeg holder utrolig meget af sommer, men hvad jeg ser allermest frem til ved efteråret (og derefter vinter), er at jeg kan rende rundt med en god, over-size sweater hele tiden. Dem, og store, løse t-shirts, er helt sikkert mit favorittøj, når jeg skal være hjemme og når vi rammer efteråret, kan jeg gøre det i offentligheden også.

Det betyder dog, at garderoben skal friskes en lille smule op i løbet af de næste par måneder. Jeg har faldet over nogle skønne sweaters på eBay og de er endda alle i bomuld! Hvor heldig har man lov til at være? Jeg mener endda, at de alle er fra England, så du slipper for det der hedder told og gebyr. Jeg overvejer kraftigt at bestille ‘Don’t Grow Up, It’s a Trap’ hjem og måske også feministtrøjen. Man skal vel stå ved sine mærkesager? 😉

Glæder I jer til efteråret?


I love summer, but the best thing about autumn and winter is that I can run around in over-size sweaters all the time and just live in them. I cannot wait for the weather to be a tad bit colder. But with that, I feel like I need (read: I probably don’t) to get my wardrobe up-to-date with some new sweaters for the cold weather. I really am considering ordering ‘Don’t Grow Up, It’s a Trap’ and the feminist one home.

Are you looking forward to autumn?

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Monday, New Start