Saturday Morning & Sunday Evening

Skull Bag

IMG_0772

Gennem den fantastisk facebookgruppe Ebay Tips, faldt jeg over denne taske.

Jeg har, som jeg garanteret tidligere har nævnt, en svaghed for tasker generelt, og denne (til sølle 55,- inkl. shipping) var slet ikke til at stå for. Den skaber det ekstra rå kick til ens outfit, og så er den perfekt i størrelsen til min iPhone 5s, hvor der stadig er rum nok til ens kort og kontanter. 🙂

Læderet er ikke ægte, men føles heller ikke som noget overordentlig fake noget som man nogle gange kan komme ud for. Selve hovedet sidder fast med midterparten, mens hornene ikke er limet fast – det gør, at der er lidt mere frirum og du kan fylde liiidt flere ting i tasken. 😉

Den kan købes lige her, og der er flere billeder under the cut.


Through an amazing facebook group did I stumble upon this bag, which I just had to own. It’s special enough to give your outfit an extra kick, and yet perfectly tame in the sense, you can wear pretty much everywhere.

It’s spacious enough for my iPhone 5s and still having room for your cards and coins. The leather isn’t real, but feels soft and strong, so it doesn’t have the overly fake look or feel, either.

You can buy it right here, and there are more images beneath the cut.

 

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

IMG_0771 IMG_0773 IMG_0775 IMG_0776

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday Morning & Sunday Evening