Levi's Shirts

New Monday, New Start

IMG_0693

Jo jo, jeg ved godt at det stadig kun er søndag (og tak for det!), men om ikke andet, så er mandag her nu igen i morgen … men denne gang skal jeg ikke på arbejde, men i stedet af sted til universitetet og den første dag som kandidatstuderende. Og se så lige et kedeligt billede I skulle mødes med! Men jo tak, det er min primære bog (Modern Literary Theory) og så den poesibog som skal læses i. Puh. Jeg har allerede bestilt de to næste bøger – en god, solid Shakespeare og Gøgereden på engelsk. Mhm. Kan I høre min glæde? ha ha.

På lørdag skal jeg til bogreception for min venindes kærestes første poesibog, RØNTGEN. Det bliver super spændende, jeg skal sippe vin og spise pindemadder. Og høre på noget poesi. Det bliver en fest, og jeg er så stolt af ham!


What an amazingly boring image you’re greeted with, eh? The big one, Modern Literary Theory, is my primary book during my new semester for my literature course. The one in front by Anne Carson is the first book I have to read. I have already ordered the next two – one solid Shakespare, and One Flew Over the Cuckoo’s Nest by Ken Kesey. Can you hear my pleasure? Ha ha.

On saturday I am going to a book reception for my friend’s boyfriend’s newly released poetry book. It’s so neat of him and so amazing he got published, finally. So, I am going to sip wine, eat small finger foods, and just enjoy myself.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Levi's Shirts