H&M x Balmain

MAC: Prep+Prime | Let Me Smooth You

IMG_0431

Jeg var forleden dag nede i byen med en veninde (som lige er flyttet i lejlighed med kæresten i midtbyen, det heldige asen)! Men mit primære fokus var at finde en ny primer. Den jeg havde før, var en gelebaseret én fra Sephora, som jeg har været super glad for, men nu desværre er opbrugt.

Sååå, ind i MAC med mig og jeg kom ud med deres Prep+Prime Face Smooth, hvilket gør akkurat det samme som den gode gele, men føles mindre fedtet. Der skal ikke bruges særlig meget af gangen, for ellers skøjter din make-up rundt efterfølgende. Men den er så super behagelig at have på!

Den er lidt i den dyre ende (for os studerende) med en pris på 235,- DKK i Magasin, men i forhold til nogle af de andre derude, er den overraskende billig!

//

I recently went ahead and bought my second product from MAC; this time from their Prep+Prime series. It’s their smoother for the face, which is pretty much a more comfortable version of Sephora’s Gele-based primer, in my very humble opinion. It’s so neat and pretty, and there doesn’t need to be used much each time. I bought it for 235,- DKK in Magasin (and it is actually one of the cheaper ones).

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

More images under the cut // flere billeder under linket.

IMG_0432 IMG_0433

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M x Balmain