Read: The Sixth Extinction by Elizabeth Kolbert

Let’s Talk About … LEGOLAND!

IMG_0569Årh mand, har jeg været væk i et lille stykke tid. Det var egentlig ikke meningen, men pludselig være der lige lovlig meget eksamen og så en uges gratis tur til Lalandia/Legoland i Billund med familien. Som studerende, er det ikke noget man lige siger nej til, haha.

Derudover var der også Challenge Denmark i Herning/Billund, hvilket var den primære grund til, at vi var der. Det er et stort 4-dages event for IronMan atleter – både de super PRO og velkendte og den søde almene far/mor. Min mors firma var inviteret til at lave en afslappende lounge, så det var derfor vi fik et gratis hus i Lalandia i en hel uge. Og Legoland er jo et stenkast væk, så der var så oplagt at tage derind en dag.
Men de IronMan atleter er for sindssyge. Jeg kæmper med bare at løbe og de svømmer 4 km i en sø, cykler 180 km og løber derefter et maraton. Det er for crazy! Men jeg har den vildeste respekt for dem alle, er du gal. Jeg var også frivillig til børnetriatlonet som blev holdt dagen forinden. Der er også nogle hurtige unger der, som med sikkerhed er de næste store danske stjerner. De skulle naturligvis svømme/cykle/løbe noget i nærheden af, hvad de voksne skulle. 😉

Men nu er jeg hjemme i Århus igen i et par dage. Jeg afleverer min sidste opgave som bachelor i morgen og derefter er der sommerferie indtil september. Nøj, hvor jeg glæder mig! At der så er 2 år tilbage inden arbejdsmarkedet kalder, er en skræmmende snak, vi hapser på et andet tidspunkt, haha!

//

I’ve been quiet the last couple of days here (actually it has been two weeks, my god!), but I’ve been quite busy with exams and then I got a free trip to Billund Lalandia/Legoland. The primary reason for me being there (along with the family) was actually because my mom’s company had an event they had to do for Challenge Denmark, which is a 4-day long event for IronMan athletes. It was quite interesting to part of, as I had to volunteer for it a couple of hours one day. Naturally, with it being so close to Legoland, we also went there for a day. 😉

Now, I’m back in Aarhus for a couple of days. I’m handing in my last paper as a bachelor tomorrow, and then it is summer vacation until the beginning of September. I cannot wait!

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

WordPress er en bandit lige nu, så billederne kommer senere, promise! // WordPress is being a little brat right now, so images will come later, promise!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Read: The Sixth Extinction by Elizabeth Kolbert