eBay Wonders #3: Winter Boots

The Black Day

ALLE snakker Black Friday og har nok gjort det i den sidste uge. Selv har jeg ingen tid haft, og da det slet ikke til at blogge, som I nok har lagt mærke til, men jeg har da været forbi ASOS og snuset til deres fantastisk tilbud denne dag. Jeg mener, 20% på ALT inkl. allerede nedsatte varer, kan man jo slet ikke modstå.

Jeg kom da også til at investere i dette par super lækre sneakers fra Gola, og jeg kan slet ikke vente til, at de kommer hjem til mine små, glubske hænder.

Ps. Jeg tæller dage til Malaga. Der er nu 23 dage til at vi flyver. Og 22 dage til jeg skal nyde den nye Star Wars film.


Everybody talks about Black Friday and has done it in the last week. I haven’t had time to talk about it, nor blog here at all, as my exams are slowly gaining on me and stressing me out. However, I have been by ASOS’ site, as they have 20% off absolutely everything – incl. things already on sale. I also happened to buy this pair of beautiful sneakers from Gola and cannot wait for get them.

Ps. I am counting days until I am flying to Malaga. Right now there is 23 days left in the cold. And 22 days until I am going to enjoy the new Star Wars movie.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay Wonders #3: Winter Boots