Sorry

eBay Wonders #3: Winter Boots

winter

Link /1 . Link /2 . Link /3

Jeg prøver at komme lidt tilbage til mine eBay Wonders indlæg, eftersom det er der jeg efterhånden bruger rimelig meget af min tid (om det er sørgeligt eller ej, kan jeg ikke helt finde ud af endnu …).

Denne gang har jeg været på udkig efter et par vinterstøvler, som har en god, robust, og skridsikker sål. Forældrene har planer om, at vi skal på en vandretur, når vi skal til Malaga; og det lyder som om, at det bliver noget stejlt nogle steder, så jeg vil nødigt pludselig lande på røven for foden af en klippe.


I’ve been hunting for winter boots on eBay lately. I’m going to Malaga, Spain, with the family for Christmas, and there are apparently plans on taking a hike somewhere down there – and it should be kinda steep, too. So, as to not fall on my arse at the bottom of a smaller mountain, I am looking for something where I can take my steps and not worrying (too much. I hate heights).

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorry