Bloglovin'

My (He)art in Berlin | Pt. 1

Remember this post I made about my trip to Berlin ages ago and all the amazing street art I saw? Well, I did promise you another one with some of the art I saw from Christmas. This is the part about that. The next part will be about the food, because, my ghawd, I ate the most insanely amazing Indian food!! Oh boy, oh boy, oh boy!

//

Kan I huske det her indlæg jeg lavede omkring min rejse til Berlin alt for mange år siden og al den fantastiske street art jeg så? Jeg lovede jer jo, at jeg også ville skrive om noget af det jeg så denne jul da jeg var af sted, så her kommer første del kun om det. Næste del handler om det mest fantastiske mad nogensinde. Vi spiste på den bedste Indiske restaurant … men mere om det næste gang!

IMG_0053

IMG_0058

IMG_0059

IMG_0060

IMG_0094

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'