Goodiebox by Magasin

Sorry

Meget kan man sige – og bliver der sagt – om Justin Bieber, men hans ‘Sorry (Dance Video)’ er skøn. Ikke mindst fordi det er kvinderne fra Royal Family som danser, og Parris Goebel som står bag koreografien. Et af de bedste dance crew i verden, og specielt deres koreografi til World of Dance 2015 har været i en klasse for sig.

Jeg ved godt der har været latterligt stille på bloggen i den sidste uges tid, men det er den evige undskyldning med arbejde, universitetet, og livet generelt (ugh!). I næste uge får jeg nye bøger og et par nye sko, som jeg glæder mig enormt til at vise jer.


You can say a lot about Justin Bieber, but the dance video for his ‘Sorry’ is amazing. Mostly because it’s the ladies from Royal Family dancing in it, and Parris Goebel who has created it.

I know it has been ridiculously silent here lately, but it’s the common excuse of work, life, and university. Next week I am getting some new books, and a pair of new boots, which I cannot wait to show you.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox by Magasin