X Jewellery

Officielt bacheloruddannet – og kalender til en ny start

IMG_0670

IMG_0671

Jeg modtog mit bachelorbevis fra Aarhus Universitet i lørdags. Så nu er jeg reelt set officielt uddannet bachelor i Engelsk og Æstetisk Kommunikation. Det er lidt syret at tænke på, at jeg allerede nu har afsluttet mine 3 år, og fortsætter på de sidste 2 år før virkeligheden venter forude.

Måske en anelse melodramatisk, eh? Men om ikke andet, er der lidt sandhed i det. 😉

MEN! Jeg starter jo på min kandidat snart (med blandede følelser; jeg glæder mig til undervisningen, men nogle mennesker kunne jeg godt undgå at se igen), og har dermed investeret i en ny kalender med 17-18 måneder, så den allerede kan tages i brug nu. Jeg viste en forsmag på den her, men nu er den altså endelig kommet hjem til mig. Den er så super fin og feminin. Jeg glæder mig allerede til at skrive vigtige datoer og læsning ned i den, da man bliver helt glad i låget af at se på den.

Desværre er den allerede udsolgt ved ASOS og fjernet fra deres side.


I am now officially a bachelor in accordance with my university. I have finally gotten my diploma and letter from them. It’s an absurd feeling in some way, that 3 years have already gone by and I now only have 2 years left in which I am going to study my master’s.

For that, I naturally need something pretty to write down my homework and readings in, as well as important dates. And it finally arrived. I blogged about this beauty here and gave you a few sneak peeks from ASOS’ website, but now I can truly show you what it looks like. Isn’t it a beaut?

Unfortunately, it is already sold out from ASOS’ website and has been removed from it, as well.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

IMG_0673

IMG_0674

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X Jewellery