The Simpsons x Skinnydip

Goodiebox by Magasin

IMG_0863For et par dage siden modtog jeg min første GOODIEBOX fra Goodiebox Danmark. Jeg tog mig den lille glæde i sidste uge, at endelig gøre godt på min tanke om at tilmelde mig det her koncept, som jeg har haft et godt øje til længe. Da jeg hørte, at de ville have lanceret den nye box med en hemmelig samarbejdspartner, kunne jeg slet ikke dy mig, og det er noget af det bedste, som jeg længe har givet mig selv.

Denne specialudgave har de lavet i samarbejde med Magasin og deres skønhedseksperter, hvor de har udvalgt nogle af de mest kendte og lovprist mærker på markedet lige nu. Og det er virkelig nogle af de skønneste, og en del jeg selv har haft et godt kig på i lang tid.

Hvis I selv er nysgerrige, vil jeg helt klart prøve det. Der er ingen bindingsperiode, og det koster 159,- om måneden, hvilket er inkl. fragt, hvorefter du modtager mellem 5 – 7 ting i den fineste lille æske.

IMG_0867

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Simpsons x Skinnydip