milk_shake grey

Bryllup – og mere mad

IMG_0835Jeg har jo knevret løs om det bryllup jeg skulle til i lørdags for min kusine – og det var noget af et bryllup! Som man nærmest skal sige, så var hun verdens smukkeste brud, men det var hun altså. I en helt fantastisk kjole fra Marianne Carøe som bare sad perfekt; og gommen var i et yderst velsiddende, blåt jakkesæt. De var så fine et par.

Receptionen blev holdt i nogle fantastiske festlokaler på Hotel Randers, som også stod for maden og vinen. Det er naturligvis den, vi skal snakke om og som der bliver vist billeder fra (og ikke fordi jeg helt glemte at tage billeder af resten af festen, ssshhh!).

Til forret fik vi en hummersuppe med knasende salat, og en hummersouffle i midten.

Retten mellem for- og hovedret (mellemret?) var hhv. stegt og sprængt andebryst med syrnede bær og lidt sprød salat (igen).

Hovedretten (uhm!!) var et stykke perfekt stegt mørbrad, et udvalg af diverse svampe, og et stykke artiskok. Hertil var en lækker marinade som var på både kødet og som dyppelse på tallerkenen.

Desserten, et stykke chokoladekage (som smagte så meget af kakao, at jeg desværre måtte opgive), hjemmelavet vaniljeis på småkage- og mælkecrumble, samt det lækreste stykke crème brûlée. Jeg har aldrig fået det før, så at det smagte som flydende vanilje var den bedste overraskelse.

Jeg nåede desværre aldrig at få noget af bryllupskagen, da jeg simpelthen var for mæt – selv efter et par timers dans. 😉 men på den anden side, jeg havde efterhånden fået drukket godt og vel 1,5 – 2 flasker hvidvin for mig selv – det er uhyggeligt, når der bare er folk, som skænker op for dig!

IMG_0836

IMG_0837

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

milk_shake grey