H&M Sustainable Collection SS15

Vans x & Other Stories

Vans x & Other Stories. This is a co-lab I have been looking forward to in ages since I first heard about it and have been speculating how it will turn out.

I can only say I am so so so pleased. The shoes are so feminine, which we have come to recognize from & Other Stories, but still have the sort of unisex look which I at least know from Vans.

From this co-lab they have created a collection with 3 different shoe forms in 5 different colours; not for each shoe but collectively. The collection is right now available at & Other Stories.

//

Har I set den co-lab der lige nu er mellem Vans x & Other Stories? Den er helt fantastisk og SÅ gennemført! Jeg har glædet mig til den siden jeg første gang hørte om den og den skuffer bestemt ikke!

Ud fra denne co-lab er kommet 3 forskellige slags sko, som både er unisex som jeg i hvert fald kender det fra Vans og samtidig så super feminine som & Other Stories er kendt for. De her sko er så fine og nu glæder jeg mig endnu mere til & Other Stories vil åbne i Århus, som jo er min kæreste hjemby.

Skoene kan købes lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Sustainable Collection SS15