Gold Wishes

The Simpsons x Skinnydip

PicMonkey Collage(3)Jeg elsker The Simpsons, og har i efterhånden alt for lang tid ønsket mig de Legosæt som man kan få med dem. Jeg har endnu ikke fået dem, dog (og til en pris på 1200 – 1700,- kan jeg måske godt forstå det, haha).

Men nu har Skinnydip lavet en kollektion med Krusty the Klown fra The Simpsons, og jeg elsker dem allerede. Desværre er den gennemsigtige allerede udsolgt fra ASOS, så jeg ved ikke, om den er til at opstøve andre steder. De to andre kan dog stadig købes, og jeg overvejer kraftigt at klikke den lille pung hjem.


I love The Simpsons and have wished for their Lego sets for way too long. I haven’t gotten them, yet, tough – and to a price of 1200 – 1700,- DKK each, I can kind of understand that, haha. 😉

Now Skinnydip has made a collection with Krusty the Klown from The Simpsons and I love everything about it. I have only found 3 items, but they are adorable. Unfortunately, the see-through bag have already been sold out, but the other two items you can find at ASOS. I’m really thinking about clicking the little bag home.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Wishes