ASOS Gold #7

The Blue Dream

mkblue

Oh boy. Når nu man sidder mellem timer på uni, ender man for det meste på sider man ikke burde være på (nej, ikke de sider, så få your mind out of the gutter!). Denne gang røg jeg på Net-a-Porter og faldt pladask for denne blå skønhed fra Michael Kors. Er den ikke bare utrolig smuk?

Jeg er så vild med den støvede, blå farve og så er den i en god størrelse til at tage med i byen og når man skal ud og bare snuse rundt. Jeg render rundt og sukker tungt over den, og jeg må indrømme at jeg overvejer at investere, hvis den stadig er der, når vi rammer januar.


When you’re sitting between classes at uni, you tend to go to places you shouldn’t visit (no, not THOSE sites, so get your mind out of the gutter!). This time I visited Net-a-Porter og completely fell for this blue dream of a beauty from Michael Kors. I absolutely adore it. I still might buy it for myself when we reach january, if it is still available.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS Gold #7