eBay Wonders #1

Straws in Mason Jars

2

Det rimer hvis man siger det på én bestemt måde! (åh gud, stop mig!).

Mason Jars er blevet så super populære og hypede og jeg kan fuldt ud godt forstå det. De er så smukke at have stående og de kan bruges til så mange forskellige ting – jeg har dem både i køkkenet og til at holde bånd i mit krea-hjørne. Men der hvor jeg alligevel synes de er æstetisk smukkest er, når de bliver brugt som glas. Hold nu op, hvor ser det fantastisk ud!

Problemet for mig, som god studerende på SU, er bare at de oftest er så forbistret dyre at få fat på, selv på eBay med deres fragtpris. Derfor er jeg så glad for skønne Sommers Køkkenunivers (tjek dem ud her) som er i Odense. Jeg tror jeg betalte 20-25 kr. for ét glas med det flotte låg. Hun har desværre ikke de her Mason Jars på hendes hjemmeside, men tag er kig på den alligevel. Sugerøret er fra Miss Étiole.

//

Unfortunately, this is pretty much only advicable for my Danish readers, I’m afraid. Unless you’re in Odense, Denmark! In that case visit Sommers Køkkenunivers for cheap Mason Jars.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay Wonders #1