Notre Dame Nyheder

Short Hair Ideas

PicMonkey Collage(2)

Jeg skal klippes på onsdag hos min søde frisør ByDicle her i Århus. Jeg er lidt tryghedsnarkoman når det kommer til min frisør; da jeg boede i Odense havde jeg den samme frisør i over 10 år. Men det er nu primært fordi, jeg altid er blevet klippet korthåret – og jo ældre jeg er blevet, desto mere ‘specielt’ og præcis bør det være for at det ser godt ud. Heldigvis er Dicle fuldstændig fantastisk og forstår mine tanker og idéer og er altid frisk på dem!

Men! Nu er det jo så det, at jeg skal finde ud af hvilken slags frisurer det er, jeg vil have på onsdag. Ugh. Det er nok det sværeste valg stadigvæk og jeg har ingen anelse. Jeg har dog lidt en forkærlighed for det nederste venstre billede, men nu må vi se. Om ikke andet, så glæder jeg mig til at blive forkælet med hårvask og kælet om hos hende efter to arbejdsdage i træk som har heddet fra 03-10 (puuuh!!).

Hvordan har I det med frisører? Er I lige så store tryghedsnarkomaner som jeg er selv er, når det kommer til dem?


Sooo, I am getting my hair cut on Wednesday. When I lived in Odense I had the same hairdresser for over 10 years, so it was important for me to find someone I felt comfortable with and who understood me in Aarhus. Luckily, ByDicle (or Dicle) is that exact person and she is always ready to listen to my ideas and add her own to them, so everything turns out perfect! She’s the absolute best, I tell ya.

Anyways, now I have to choose which cut I want. I am somewhat in love with the one in the lower left corner, but we’ll see how it goes. I’m sure it’ll turn out great, though. ;o)

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Notre Dame Nyheder