ASOS Gold #4

Recap of Odense & Upcomers Fair

IMG_0450Jeg har tilbragt weekenden i Odense, da min mor fyldte år i går (den 31. maj). Jeg glemmer altid lidt, hvor meget jeg egentlig holder af byen; jeg elsker Århus og at bo her, men Odense har bare noget særligt over sig og der er efterhånden kommet flere og flere specialbutikker og caféer dertil, som skaber et fantastisk miljø i midtbyen.

Grundet en eksamensopgave tilbragte jeg formiddagen på BRANDTS, hvor jeg så deres Selfie udstilling. Indrømmet, jeg havde faktisk forventet mere end hvad jeg så. Udstillingen var utrolig lille og jeg følte lidt der manglede ‘et eller andet’ for at jeg forstod, hvor de ville hen med den. Men, jeg skal jo også forholde mig kritisk til den. 😉
Dog er Nelle’s Coffee and Wine Bar stadig gennemført fantastisk og deres juice er noget af det bedste, jeg nogensinde har fået. Hver gang jeg er i Odense skal jeg ind og have én.

Søndag var min søde mors fødselsdag. Vi tog til et marked i Fredericia for upcomers indenfor kunst/interiør/fashion/ect. – lidt ligesom FindersKeepers, men med langt flere nye navne og gratis indgang. Hold nu op, hvor var der mange fantastiske og jeg fik da også nyt med hjem til både mig selv og mit lille hjem.

Når ja, så kom jeg også til at købe et lille HAY fad. Ups!

//

I spent my weekend in Odense; mostly due to it being my mom’s birthday May 31. I always forget how much I actually like the city when I’m away from it. There are so many neat little shops which are only in Odense and then there is Nelle’s Bar which has the BEST juice ever! I visited a museum there (BRANDTS) and saw their exhibition Selfie as it is what my exam paper this term is about. I have to admit, I wasn’t all that impressed with it, unfortunately.

I also visited an upcoming fair for artists sunday with the family. Holy moly, there were so many neat things and I bought something for myself and my little home. And I bought a HAY platter, whoops.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

Masser af billeder under linket // lots of images beneath the cut.

IMG_0508by Agerbo Design // Website & Facebook

IMG_0509by MAIN Graphic Artwork // Website

IMG_0513by Nadia Staldgaard // Website & FacebookIMG_0518

by PESCNO // WebsiteIMG_0523by HAY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS Gold #4