Skull Bag

Post 101: A Look Inside

IMG_0781Dette er indlæg No. 101, og derfor tænkte jeg, at jeg ville invitere jer med indenfor i mit lille hjem. Indtil videre er det kun mit store rum som er har fået den største overhaling. Køkkenet mangler stadig det sidste, og det samme gælder badeværelset. Jeg har dog ikke så meget plads at gøre godt med, da jeg trods alt bor i en kollegielejlighed på 37 kvm, hvilket inkluderer mit stykke udenfor. 😉

Jeg er glad og tilfreds med det, men lad os bare sige, at jeg glæder mig ekstra meget til at flytte i noget større på et tidspunkt, ha ha.

Men, om ikke andet, så er jeg blevet smadder stolt og glad over mit lille garderobehjørne.


With this being my first post after I passed my 100th, I figured it was time to invite you all inside my little home. So far only my livingroom/bedroom is done completely, the kitchen and bathroom still need a gentle hand. But, considering I only live on 37 kvm (which includes the outside), I am pretty delighted with the results so far. Though, I do look forward to moving to something bigger. 😉

If nothing else, my corner for clothes and shoes makes me happy.

Follow on instagram // Follow on facebook

IMG_0782 IMG_0783 IMG_0784 IMG_0785 IMG_0786 IMG_0787

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skull Bag