Officielt bacheloruddannet - og kalender til en ny start

& Other Stories Grand Opening | Aarhus

PicMonkey Collage(6)#1 / #2 / #3 / #4 / #5 / #6 / #7 / #8 / #9

Den 28. august åbner ‘& Other Stories’ i Aarhus i store, lækre lokaler ved Klostertorvet og Vestergade. Personligt kan jeg slet ikke vente og har allerede diverse accecories, bags og tøj i kikkerten, når jeg skal snuse rundt derinde. Lige nu er jeg faldet helt pladask for den lille taske lavet ud af træ til 350 kr. Jeg synes den er noget så fin, og så er den anderledes idet den er lavet af træ. Rimelig cool, eh? Også selvom der ikke er plads til meget i den, så det gælder om at begrænse sig, haha.

Jeg har lige nu samlet et lille udvalg af ni forskellige ting, jeg virkelig gerne vil investere i fra & Other Stories’ hjemmeside. Specielt #3 blusen er jeg helt vild med og de blå ballerinaer. Ringen i #7 er en jeg stort set allerede har besluttet mig for at købe, høhø.


August 28, & Other Stories is opening a big shop in Aarhus and I cannot wait! I really do adore their things and have already way too many I dream about. Above I collected a little part (9 in total) of what I am dreaming about right now. In particular, #2, #3, and #7 are high on my list right now.

The wooden bag (#4) is one I am so fascinated by. First of, it’s made out of wood, which you don’t see all that often and then it’s small in size, so you have to really limit yourself what you take with you, haha. And for only 350 DKK.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Officielt bacheloruddannet - og kalender til en ny start