E.L.F Goodie Box

Orange Nails from E.L.F.

IMG_0441Som jeg skrev i går, fik jeg min pakke fra E.L.F. og valgte derfor at afprøve den fantastisk flotte orange neglelak jeg købte. Årh, den er SÅ fin. Lige nu er jeg bleg som en vampyr (og bliver rød som en krebs til sommer, yay!), men den gør alligevel ikke mine hænder værre. Det er så super fin en farve og tror kun den bliver flottere, hvis man bliver en lille smule sommerbrun.

Jeg er ikke voldsomt god til de glinsende farver, som stort set alle neglelakker jo er, men har en Matte Top Coat fra L’oreal Paris. Den er overraskende god! Jeg lader altid min neglelak tørre en smule før jeg påfører den og indenfor få sekunder fpr dine negle det flotte matte look.

Et helt sidesprings emne; jeg tror endelig, jeg har fundet mit ‘filter’ i Photoshop for mine billeder. Det tog også kun … 5 måneder!

//

I tried out my orange nail polish from ELF yesterday afternoon and it is so amazing and such a pretty colour. I’m naturally white most of the year (and red in the summer, yay!), so I usually stay away from such colours. Yet, this one does not make it worse. I’ve used a matte top coat from L’oreal Paris on top for the matte effect.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

IMG_0442Produkter som er brugt // Products used
ELF Nail Polish . L’oreal Matte Top Coat . Bourjois Base Coat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.L.F Goodie Box