Sushi Friday

milk_shake grey

IMG_0820Jeg snakkede om det nye hårprodukt jeg købte i går, som jeg investerede i nede hos min søde frisør ByDicle her i Aarhus. Det er af mærket ‘milk_shake’, som er begyndt at poppe frem på ASOS også.

Den lyserøde flaske er en skum, som skal omrystes før du sprøjter det ned i et bæger (jeg fik sådan et og en børste med, da jeg købte mit). Det er akkurat ligesom det skum du putter i håret, og det har en tendens til at hæve, så hold øje med det. 😉 hvis du har kort hår, ligesom jeg selv, så skal du ikke bruge særlig meget. Derefter hælder du den ønskede farve i som var det sauce på en isdessert; milk_shake har en hel farvelade af farver, men jeg valgte den mørkegrå, som 100% har gjort mit hår mørkere; grå, vil jeg ikke mene, men det skyldes måske, at jeg var lidt forsigtig med, hvor meget farve jeg egentlig proppede i (du kan sammenligne billedet med det, som er ude i højre side af bloggen).

Det fede ved denne form for hårfarve er, at der er ikke noget som bider og kradser i håret eller hovedbunden. Ej heller er der den kemiske lugt, men nærmere en hel sød duft af vanilje. Derudover kan du bestemme om du skal bruge farven hele tiden, eller blot en gang imellem. Eftersom jeg skal til bryllup i dag, valgte jeg at bruge farven, men har ikke tænkt mig at farve det igen foreløbig, hvorved farven bliver gradvist vasket ud efter en uge. 🙂


I talk about my new hair products from milk_shake, which colours my hair. Please use an online translator (I unfortunately don’t have the time currently to translate it myself). 🙂

IMG_0822

IMG_0823

IMG_0826

Follow on instagram // Follow on Bloglovin' // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi Friday