eBay & School Start

Levi’s Shirts

PicMonkey Collage(8)

Jeg har en lille forkærlighed for Levi’s, og specielt deres skjorter som er super skønne og bare går til alt, hvad man har på. Desværre er de ofte rimelig pricey (600 dask, peeps!) og jeg har derfor ikke ejet nogen – før nu! Jeg har garanteret sagt det tidligere, men jeg fandt to fantastiske skjorter fra dem i deres butik i Bryggen i Vejle; og til 179,- stykket! Røverkøb, siger jeg jer!

Jeg har dog ikke fået taget mig sammen til at vise jer dem, så nu får I lige et lille kig sammen med et yderst pænt billede af personen bag The Rebel Closet. ;o)


I have a lot of love for Levi’s and especially their dress shirts. Unfortunately they are often pricey and so I haven’t owned any before now. BUT, I was lucky enough to find some in Bryggen in Vejle when I was there this July and to a price which was a bargain! I couldn’t believe it. So, now I own two. And here is a little look at them along with the pretty face behind The Rebel Closet. ;o)

Seriously. Don’t leave me alone with a phone with a camera when I am bored.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay & School Start