Golden Love

Lækker Salat & Hyldeblomstdrik

IMG_0702

IMG_0705

Jeg er begyndt at spise mere salat, specielt efter at jeg er startet på universitetet igen. Det er super enkelt at lave og mætter overraskende meget, alt efter hvad man putter i (naturligvis). Jeg er glad for de enkle salater, som tager 5 min. at bakse sammen. Så her får I den lækre og overkommelige opskrift på min aftensmad fra i går, samt den lækreste hyldeblomstdrik.

Tid: 5-10 min

Ingredienser:
– Tun (kylling/and/svin/intet – du bestemmer helt selv!)
– Salatblanding
– Agurk
– Rød peber
– Cherrytomater
– Svansø Dijon Vinaigrette

Fremgangsmøde:
– Miks det hele sammen i bund grund. Jeg var doven og købte en lille salatblanding i Føtex til en 10’er, som består af salat og gulerod. Hak rød peber og agurk i mindre stykker. Du kan gøre det selvsamme med cherrytomaterne, men jeg synes de bibeholder deres smag og syrlighed, når man putter dem hele i salaten.
– Toppen af det hele er naturligvis Svansøs Dijon Vinaigrette. Det smager himmelsk og giver den ekstra syrlighed salaten har brug for.

Hyldeblomstdrikken er baseret på Bottle Green’s sirup. Det er koncentreret hyldeblomstsirup som skal blandes op med enten vand eller danskvand. I går aftes blandede jeg op med danskvand og jeg er helt og holdent fan! Nøj, hvor smager det fantastisk!


It’s the salad and drink I had for dinner last night. It’s quite an easy way to go around and please do use Google Translate for it, though I think the image says it all about the easiness of it. 😉
The main point of the salad, though, has to be the dijon vinaigrette, so for the love of everything, get your hands on something like that. It’s heaven in a bottle for any salad you’ll make.

The drink is an elderflower drink based solely on Bottle Green’s siryp. It’s concentrated elderflower, which has to be mixed with water og water with gas. I am a particular fan of the last one.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

IMG_0704

IMG_0703

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Love