Monday Cravings

Korean (Beauty) Dreams

PicMonkey Collage(10)

Jeg er faldet pladask for koreansk make-up. Jeg har allerede en skøn håndcreme fra Etude House, som jeg viste jer, men der er så meget andet skønt. Jeg vil foreslå jer at købe fra hhv. beautynetkorea og rubyruby76, som begge har over 99% positive feedbacks, samt har rigtig meget forskelligt fra de diverse mærker Korea nu engang fører. Jeg har i hvert fald selv øje på rigtig meget, og en del af det, er det som er vist i billedet øverst. Der er bl.a. en serum til forlængelse af øjenvipper, en liquid highlighter samt nogle pudderbaserede og naturligvis endnu flere læbestifter! Den gule/hvide tube skulle være en scrub til ansigt/kroppen til at fjerne døde hudceller, og hvis man tror på, hvad folk skriver om den, som har prøvet den, så skulle den virke fantastisk.

Alle varer er naturligvis under de 80 kr og med free shipping, så man slipper for at vrænge hænder og bide sig i læben om det bliver snuppet i tolden. 😉


I absolutely adore korean make-up. I showed you guys my hand lotion from Etude House (which I still very much love!), but there is so much else it is almost insane. I’d suggest looking at beautynetkorea and rubyruby76 when buying, as they are both situated in Korea and have high feedback ratings. Naturally, they both offer free worldwide shipping.

I have my eyes on a lot of stuff from them, and most of it from the image above. There is a liquid highlighter as well as two powder based ones, which I plan on clicking home. Then some new lipsticks and a serum for gaining longer eyelashes. So, yeah, loads of stuff for the beauty lover in all of us!

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Cravings