Let's Talk About ... LEGOLAND!

Genbrugsguld & Recap af Odense

IMG_0594Oh boy, jeg havde faktisk planer om at lave det er indlæg allerede i går … men tror I ikke, at jeg falder i søvn allerede kl. 21:30 og vågner op igen kl. 04:00, kun for at vende mig om på siden og sove helt ind til kl. 08:00. Men det har også været lidt et par hektiske dage i den her uge og det er ikke engang slut endnu, haha.

Ej, det er også modbydeligt at jeg brokker mig. Jeg havde en fantastisk dag i går med biograftur og ude at spise med en veninde (filmen ect, får I mere at vide om snarest). I dag har en anden veninde inviteret mig på lækker aftensmad i hendes nye lejlighed i midtbyen og mon ikke der er fødselsdagsfest på lørdag. Pyh! Og i næste uge starter jeg deltidsarbejde (endelig!), så det er ikke fordi, der ikke bliver nok at se til hen over sommeren. 😉

NÅ! Det var jo slet ikke dét, det her indlæg skulle handle om. Jeg har været på forlænget weekend hjemme hos mine forældre i Odense. Det er altid super hyggeligt at vende tilbage dertil og jeg er specielt glad for deres genbrugsbutikker, hvor du har muligheden for at finde sandt guld. Mon ikke jeg var heldig denne gang. Jeg fandt en super smuk bomberjacket i 100% silke til en flad 20’er, bluse fra Day og en ternet skjorte/bluse fra Tommy Hilfiger som så fuldstændig ubrugt ud. Talk about luck!

Mine to favoritter (hvis du er bosat i Odense eller nogensinde kommer dertil) er:

Røde Kors på hjørnet ved Fjordsgade & Ørstedsgade (i nærheden af Stof & Stil). Der fandt jeg min jakke, og de har et stativ med nedsatte ting – da jeg var der, var det nedsat til 20 kr.

Frelsens Hær ved Roersvej & Fælledvej. Den er bag ved Kiwi / Silvan / Sukkerkogeriet som er lige der. Der er udelukkende tøj, så chancen for at gøre en god handel er rimelig stor. De har ofte forskellige ting til 50%. Jeg har fundet skønne mærker der i hvert fald.

//

A little recap of my time in Odense and the splendid secondhand things I have found. I pretty much only buy secondhand when it comes to jackets and tops now, as I find it much cheaper and you can get some great brand names for next to nothing – this time I was lucky enough to find stuff from Day and Tommy Hilfiger, as well as a 100% silk jacket.

With summer vacation here, hopefully I’ll be around some more for blogging and with pics of the Danish summer weather, ho ho ho.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

Lots of pics under the Read More // Flere billeder under Read more

IMG_0610IMG_0611IMG_0612

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's Talk About ... LEGOLAND!