MAC: Prep+Prime | Let Me Smooth You

E.L.F Goodie Box

IMG_0436For en 14 dages tid siden bestilte jeg make-up fra E.L.F., da de var i gang med oprydningsudsalg og ALT var til under £1. Desværre opdagede jeg det forholdsvist sent, så stort set alt var snuppet, men jeg fik da heldigvis lidt med hjem fra posten i dag. Der findes få ting bedre end nyt make-up, siger jeg jer.

Jeg har aldrig brugt E.L:F. før, men har hørt positive ting omkring det, så jeg er nysgerrig og spændende.

//

I just got my package from E.L.F. today! So exciting! They just had a sale with everything under £1 a piece. So neat.

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

IMG_0437

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC: Prep+Prime | Let Me Smooth You