To Watch 2015

DIY Projects To Try

PicMonkey Collage(5)PicMonkey Collage(6)#1 something similar here / #2 here / #3 here / #4 here / #5 here

Pinterest er min evige go-to guy(gal?) for DIY projekter og for inspiration generelt – hvad end til fashion, interiør eller mad. En af de ting jeg virkelig holder af, er alle de tusinder af Do-It-Yourself projekter som der bliver linket til derinde. Der er nogle som tager noget tid (og hvor jeg nok skal have mere end bare min kollegielejlighed, høhø), men der er også rigtig mange som kan laves på én dag eller over en enkelt weekend, hvis man har tid. Personligt skal jeg lave en del i min absurd lange sommerferie fra uni, hvor jeg for én gangs skyld ikke skal ud at rejse, men blot befinde mig primært i søde Århus. 🙂

Jeg har klippet lidt i billederne, for at de kunne passe ind, men for at se hele beskrivelsen og alle billeder, klik på de dersens links, yeah?

Har I nogle gode DIY planer I render og pusler rundt med?

//

I love DIYs and Pinterest is the best place to find them. Currently those are my summer projects, and I hope I’ll have time and means to do them all this summer as I am primarily staying in beautiful Aarhus!

I’ve cut a bit in the pictures so they fit my needs, but please click on the links to see all images and descriptions. Are you running around with some DIY plans?

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To Watch 2015