Cactus & Sushi

Chicken Take-Away | Anmeldelse

IMG_0655

Med en god dosis halvlumre tømmermænd valgte jeg at bestille mad udefra i dag. Jeg plejer sjældent at spise take-away og var bestemt ikke i humør for pizza (shocker, I know!), så jeg valgte at prøve pitabrød og pommes fra Trøjborg Chicken King. Derudover bestilte jeg også en smoothie (Kick Me, som består af jordbær, ananas, kiwi, og æble).

Maden kom 10 min. før tid, hvilket var helt fantastisk. Smoothien var superb og virkelog at kick i dens friskhed og den let syrlige smag, den har. Fritterne var perfekt stegte, men dog meget salte. Pitaen var okay, salaten i den var sprød, men når man har bedt om den uden løg og tomat, og det så ALLIGEVEL er i i store mængder, bliver man nu en lille smule muggen.

Men, i sidste ende, vil jeg nu bestemt anbefale stedet. Om ikke andet, så deres smoothies er store og gode for 38 kr.


A review of a chicken take-away in Aarhus, a pitabread with chicken (suprise!), and a strawberry/pineapple/kiwi/apple smoothie called Kick Me – and it was really a kick in the right direction! All in all a pretty yummy experience; also for my slight hangover after a party yesterday.

Never drink alcohol, folks. Really. It hurts your body the day after. 😉

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cactus & Sushi