Orange Nails from E.L.F.

ASOS Gold #4

PicMonkey Collage

#1 / #2 / #3 /#4

Lang tid siden ASOS har været rundt her på bloggen. Lige nu kører de med 60% på udvalgte varer (blandt andet de to første billeder er med nedsat pris!), så skynd dig derover!

Nu hvor sommeren er ved at være her, begynder jeg snart at smide BH’en og rende rundt i bikinitop indenunder min trøje eller noget lignende. Jeg bryder mig virkelig ikke om at have en BH på om sommeren, lige meget hvor pæn den så er, da det presser alle de forkerte steder, haha. Desuden, da jeg var i Malaga (Spanien) sidste sommer, kom jeg til at elske mine bikinitoppe. Jeg rendte ikke rundt i andet og havde dem altid på under mine toppe. Årh, nu savner jeg Malaga og mine 3,5 uger dernede.

//

Long time since ASOS has been on here. Right now they’re having 60% off of selected items, so hurry up and go on a shopping spree over there! Now that summer is coming around, I am going to start wearing my bikini tops instead of my bras underneath my clothes. Waaaay more comfortable. Do you do it or know the feeling?

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

2

 • Kender udemærket godt det med BH’en; det er gør det også nemt, lige at hoppe i vandet, hvis man skulle få lyst 🙂
  Er forresten hel vild med smukket på billede 3!

  HOPELESS WANDERER

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis! :o) en af de mange grunde til, at jeg elsker når sommeren endelig kommer til landet. 😉
   Smykket er så fantastisk! Jeg er stadig i overvejelse om jeg skal eje det, haha.
   PS. Guuud, hvor har du en smuk blog! ♥

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange Nails from E.L.F.