Straws in Mason Jars

ASOS Gold #3

7

Okay, jeg ved godt det ikke er længe siden, at jeg sidst postede sådan et indlæg; men SERIØST, har I set de her sko?!

De er desværre kun i en UK 8 (jeg bruger en UK 4), men forhåbentlig kommer de vel tilbage igen for jeg har virkelig behov for at eje dem! Farven er så smuk og de har liiiige et lille løft. De vil være så flotte til det bryllup jeg skal til når vi rammer Oktober. Hell, selv det sølvbryllup jeg skal til om en lille uge, men det kan jeg jo desværre ikke nå, buh buh.

Hvis DU er så heldig at kunne passe en UK 8, så klik her.

//

I know I have posted such a post not long ago, but have you seen these shoes?! They are so amazing and would go well with pretty much everything. Unfortunately, they are only in a UK 8 right now (I’m a UK 4), so click here if they fit you!

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Straws in Mason Jars