ASOS Gold #5

Adidas Sneakz

IMG_0635IMG_0636Jeg har jo efterhånden snakket en del om de dersens sko, som jeg har glædet mig til skulle dukke op på mit dørtrin. Om ikke de gjorde det i går! De er købt på udsalg fra ASOS, som efterhånden er rimelig gode til at sende deres varer hurtigt, så de er her før den forventede dato.

De er, som kan ses, fra Adidas i deres klassiske snit i en skøn sort ruskind med guld striber. Jeg havde dem på i dag, da jeg gik en lille tur i Risskovs nærområde og de sidder fantastisk. Intet der klemmer eller føles ubehageligt, så det virker ikke som de er som de fleste andre sko, som man skal vade rundt i i en måned før de har passet sig til ens fod.

Lige nu er de på tilbud på ASOS lige her. De render dog rimelig små i størrelsen i forhold til, hvad man er vant til. Normalt er jeg en UK4 i skostørrelse og bestilte da også den størrelse til at starte med. Men det viste sig, at de var et halvt nummer for små, så måtte bestille en UK4,5, hvilket svarer til en 37 1/3, hvis man følger flappen i skoen. Den sidder som den skal, men ville nok ikke have gjort noget, hvis den var blevet en UK5 (måske … det er altid sådan en hårfin grænse!). Men nu orker jeg ikke at sende én til pakke tilbage til ASOS og der er intet som strammer længere – heldigvis. Man hav det i baghovedet, hvis I overvejer at bestille dem. :o)

Bukserne er købt hos Magasin til en sølle halvtræller og er de bedste afslapningsbukser længe! Blusen er fra Mango, som jeg købte sidste år i Malaga, Spanien.

//

I finally got the shoes I talked so much about from ASOS. They’re from Adidas in a black suede colour with the gold stripes fitting perfectly well. They fit as they should on my feet and it didn’t hurt at all walking in them today in my neighbourhood; doesn’t feel like you have to walk around in them in a month before they finally fit you as they should (yay!).

They’re on sale on ASOS right here. If you’re thinking about buying them, you should know they run a bit small. I usually use a size UK4, but actually had to send the other pair back and get a UK4,5 – and probably wouldn’t have minded buying a UK5. But it’s such a fine line to walk, really. ;o)

Follow on instagram // Follow on Bloglovin’ // Follow on facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS Gold #5